Eliminar os meus datos
Podes ter todo o TimTim.Live contén sobre o que eliminaches. Así é.
1. Borrar todo
Email [email protected] do enderezo que emprega no TimTim.Live e escriba "Delegar os meus datos."
Comprobemos que o pedido vén de ti, eliminando o que temos sobre ti, e confirmamos dentro de 30 días.
2. Desconectar unha conta social
Asine, abre as miñas Cancións a compartir unha canción, vaia a " Escoller quen a pode escoitar" e prema "Disconnect esta conta." Paramos de usalo dunha vez e eliminamos o seu token de sinal.
Tamén se pode eliminar o acceso de TimTim.Live na configuración propia da empresa para Google, en http: // Myogle.com/ gasons.
3. Deter só os correos
Cada correo electrónico que envía ten unha ligazón de subscrición ao final. Premelo e paramos.
O que se borra
A súa conta e os detalles do contacto, os seus sinais, contas sociais conectados e os seus elementos, e as cancións, ficheiros e extractos engadidos.
Grave a lei require que sigamos, como recibos para os pagamentos, só se manteron durante moito tempo.